Za nami Live Cooking, czyli pokaz gotowania z Bartoszem Nowakiem finalistą programu MasterChef. W trakcie wydarzenia pan Bartosz chętnie odpowiadał na wszystkie pytania obserwatorów i chętnie dzielił się swoją wiedzą.
Dania opierały się na sezonowych produktach, a wszyscy uczestnicy pokazu z niecierpliwością wyczekiwali finału, czyli wędzonego tatara z kurek na bagietce z miodowym masłem! Brzmi pysznie, prawda?
W ramach wydarzenia wszyscy mieszkańcy mogli bacznie obserwować powstawanie dania krok po kroku. Następnie przyszła pora na degustacje! Każdy z uczestników z przyjemnością próbował dania z ręki finalisty MasterChefa Bartosza Nowaka.
Live Cooking to pokaz kulinarny, podczas którego kucharz przygotowuje potrawę w obecności obserwujących go gości. Często wchodzi również w interakcję z widzami.
Live Cooking w Poznaniu - program
Następne wydarzenia z serii Live Cooking już 26 sierpnia na Rynku Wildeckim, a także 16 września ma Rynku Wielkopolskim.